Einixir

Luontopäivät


Luonnossa luominen


Oletko uutta suuntaa vailla? Onko sisälläsi ulos pyrkiviä tunteita, tai lukkoja joita haluat avata? Työskentelemällä luonnonmateriaalilla käsilläsi et tarvitse välttämättä sanoja vaan alitajunta ohjaa prosessia valmistuksessa. Tai haluatko jakaa ystäviesi kanssa mukavan päivän inspiroituneena raittiissa ilmassa? Työskennellään Itsen ohjauksessa intuitiolla ja ja sisällytetään prosessiin tarvittaessa koko ryhmälle sama yhteinen teema. Päivää kuljettaa intuitiivinen luova ilmaisun voima, se salattu sisäinen tieto jota kukin kantaa sisällään.

Minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä, jotta tunnetyöskentelyryhmä toteutuu. Tulen paikan päälle kutsutulle tontille tai kesällä voimme pitää tunnetyöskentelyn Riihimäen läheisyydessä suloisen navettakahvilan kupeessa. Kurssilla käytetään luonnonmateriaalia, joten tilaajalla tulisi olla omilla nurkillaan lupa mahdollisen metsäalueen luonnonmateriaalin keruuseen jotta toimimme jokamiehen oikeuksien mukaisesti. Päivä sisältää ohjauksen, Rihimäen päässä luonnonmateriaalin, tarvittavia työstövälineitä , kahvin/teen ja kevyttä naposteltavaa. Kysy rohkeasti lisää
-Avain on Sinussa.-

Metsämeditaatio


Oletko yhteydessä luontoon joka viikko? Metsän ja luonnossa liikkumisen terveysvaikutukset ovat eittämättömät. Luonto peilaa tunnetilojasi mitä hienovaraisin ottein tarjoten puitteet mietinnälle ja tähän hetkeen palautumiselle. Metsän suljettuun hiljaisuuteen voit jättää osan taakasta. Kohtaamme metsän sellaisena kuin se meille  näyttäytyy. Aistimme, tutkimme, hengitämme. Aktiivisemmassa osiossa työskennellään Itsen ohjauksessa intuitiolla ja puretaan ryhmässä. Sisällytetään prosessiin ryhmälle  yhteinen teema, joista jokainen voi poimia sen henkilökohtaisen tulokulman työskentelyyn. 

-Avain on Sinussa.-


Luo kotisivut ilmaiseksi!